Word jij gedreven door passie voor het technische vak?

Duidelijke communicatie vinden wij bij FieldworK zeer belangrijk, of het nou gaat om een eerste kennismaking of om een reeds bestaand, langdurig contact.

Onze professionals vormen een belangrijk deel van het FieldworK-netwerk en zijn daarmee een bron van kennis waar we trots en zuinig op zijn. Om dit netwerk uit te breiden zijn wij op zoek naar specialisten die aan het begin van hun carrière staan of juist al jaren in de techniek meedraaien. We zorgen ervoor dat jouw carrière niet stil staat en investeren graag in jouw ontwikkelingen.

Arbeidsvoorwaarden

Iedereen heeft zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Met onze arbeidsvoorwaarden proberen we zo goed mogelijk bij jouw persoonlijke situatie aan te sluiten. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en gelden de bijbehorende secundaire voorwaarden.

Minstens zo belangrijk vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling. Om deze te waarborgen heeft iedere medewerker zijn eigen interne coach. Deze bekijkt samen met de professional welke opleiding, training, coaching of ander educatief middel het beste bijdraagt aan het behalen van de carrièredoelstellingen. Hiermee ontwikkelen wij niet alleen onze professionals maar onderhouden wij ook de relatie met onze opdrachtgevers.

Als een afspraak binnen jouw huidige werktijden niet mogelijk is, kunnen we een tijdstip buiten deze reguliere werktijden inplannen. Klik hier om een afspraak in te plannen!

Certificeringen

Jaarlijks vindt er op beide kwaliteitssystemen een audit plaats. Ondernemingen worden enkel opgenomen in de registers als ze voldoen aan de gestelde normen. Dit geldt ook voor FieldworK. De certificaten kunt u als PDF-document terugvinden op onze website. Mocht u verdere documenten van FieldworK nodig hebben, zoals inschrijving KvK, betalingsverklaringen of g-rekening, kunt u uiteraard contact opnemen via uw accountmanager of via onze algemene contactgegevens.
  • VCU
  • SNA
VCU

Dit certificaat borgt aantoonbare bewaking van veiligheid en gezondheid in de operationele uitvoering van onze specialisten. FieldworK levert met name specialisten aan technische opdrachtgevers. Hierdoor is het extra belangrijk om de juiste aandacht te besteden aan veiligheid en gezondheid. Wij beschikken over een VG managementsysteem en besteden voortdurend aandacht aan veiligheid op de werkvloer.

VCU
SNA

Dit keurmerk (NEN 4400-1) kent een breed landelijke draagvlak en is bedoeld voor bedrijven die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. Dit is om te borgen dat alle betrokken partijen zo goed mogelijk beschermd worden tegen fraude, het correct behandelen van afdrachten en premies en het correct te werk stellen.

SNA

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd wat FieldworK voor jou kan betekenen? We staan klaar om je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op via het onderstaande formulier. Door te reageren geef je aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met onze privacy verklaring.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.